E HËNË - E SHTUNË ORA 08:00-16:00

 • Produktet  Besoni te ne dhe ambalazhet tuaja do të qëndrojnë
  me krenari në vitrinë...
 • Teknologjia


  Teknologjia jonë respekton nevojat
  e prodhuesve vendas dhe të huaj
 • Kompania


  FlexoAlb respekton të gjitha standartet e cilësisë
  dhe kualiteti me shpejtësinë janë objektiva tonë kryesorë

Mirë se erdhët në Flexoalb


Mirë se erdhët në faqen tonë. Flexoalb është një kompani me kapital 100% shqiptar e krijuar në vitin 2012 dhe është një asset i ri në fushën flexo grafike e vendosur në qytetin e Lushnjes. Ajo ka një gamë të gjerë të prodhimit , e kompletuar me një platformë logjistike për të përmbushur nevojat e klientëve të saj. Vendosmëria jonë për ndërtimin e një kompanie për fushën e printimit të ambalazheve flexibël do të vinte pas një studimi të gjatë të kësaj teknologjie dhe nevojës që kanë prodhuesit shqiptar për këto produkte...

Shiko më shumë

Na Shkruani

 • Kush jemi


 • Pas një pune të madhe dhe këmbëngulese, sot FLEXOALB është lider në fushën e printimit të etikevave autoadhezive dhe më gjerë.

  Mirëmbajtja e pozitës lider në tregun Shqiptar dhe më gjerë është bërë duke zhvilluar një metodologji organizative dhe një platformë inovative të teknologjisë në printim dhe duke krijuar bashkëpunime me kompani prestigjoze në mbarë botën. Stafi ynë është shumë i kualifikuar dhe pjesëmarrës i rregullt në panairet e seminaret me të shquara në Europë, Azi, etj.

 • Objektivat


  • Respektimi i të gjitha standarteve të cilësisë

   Mbrojtja e ambientit përreth

   Kualiteti dhe shpejtësia

   Komunikim i hapur me klientët

Teknologjia


Teknologji moderne dhe bashkëkohore

NA KONTAKTONI PËR TË BËRË POROSINË TUAJ