E HËNË - E SHTUNË ORA 08:00-16:00

FlexoAlb


Flexoalb është një kompani me kapital 100% shqiptar e krijuar në vitin 2012 dhe është një asset i ri në fushën flexo grafike e vendosur në qytetin e Lushnjes. Ajo ka një gamë të gjerë të prodhimit , e kompletuar me një platformë logjistike për të përmbushur nevojat e klientëve të saj. Vendosmëria jonë për ndërtimin e një kompanie për fushën e printimit të ambalazheve flexibël do të vinte pas një studimi të gjatë të kësaj teknologjie dhe nevojës që kanë prodhuesit shqiptar për këto produkte.

 • kush jemi


 • Pas një pune të madhe dhe këmbëngulese, sot FLEXOALB është lider në fushën e printimit të etikevave autoadhezive dhe më gjerë.

  Mirëmbajtja e pozitës lider në tregun Shqiptar dhe më gjerë është bërë duke zhvilluar një metodologji organizative dhe një platformë inovative të teknologjisë në printim dhe duke krijuar bashkëpunime me kompani prestigjoze në mbarë botën. Stafi ynë është shumë i kualifikuar dhe pjesëmarrës i rregullt në panairet e seminaret me të shquara në Europë, Azi, etj.

 • Objektivat


  • Respektimi i të gjitha standarteve të cilësisë

   Mbrojtja e ambientit përreth

   Kualiteti dhe shpejtësia

   Komunikim i hapur me klientët

BESONI TE NE DHE AMBALAZHET TUAJA DO TË QËNDROJNË
ME KRENARI NË VITRINË…

STUDIO GRAFIKE - (GRAPHIC DESIGN)


DIZAJN PROFESIONALDESIGN:
POSTERA
KUTI
FLYER
KARTËVIZITA
ETIKETA
GOTA KARTONI
AMBALLAZHE
ILUSTRIME 3D

Stafi Flexoalb


Stafi ynë është shumë i kualifikuar dhe pjesëmarrës i rregullt në panairet e seminaret më në zë në Europë, Azi, etj.