E HËNË - E SHTUNË ORA 08:00-16:00

 • Paketim

  Printime në: PE / OPP / CPP/ PET / PAPER

  Laminime në: PE / PE – OPP/ OPP – OPP/ METALIZE / PET / ALU / PE – OPP / CPP – AW / PE / PAPER
  CANTA (BAG): OPP – DUBLEX – TRIPLEX – PA/ PE EVON PE

  Shiko më shumë
 • Etiketim

  PRINTIM 8 COLOR + COLD FOIL & HOT FOIL + SCREEN MATERIALET : SELF ADHEZIV LABEL / COATED / PP WHITE/ PP TRANSPARENT / PE WHITE / PE TRANSPARENT / PP METALIZE.

  Gjithashtu FlexoAlb prodhon etiketa IML në polipropilen të bardha dhe transparente, etiketa SLEEVE.

  Shiko më shumë
 • Gota kartoni

  Gotat e letrës cdo ditë e më shumë po gjejnë një përdorim të gjerë.

  Për këtë FlexoAlb është investitori më i madh në prodhimin e tyre për përdorimin në pije të ngrohta dhe të ftohta së bashku me kapakët.
  Printimi arrin deri 4 color, dhe madhësia e gotave nga 3 oz deri në 16 oz.

  Shiko më shumë