E HËNË - E SHTUNË ORA 08:00-16:00

 • ETIKETA VETËNGJITESË (AUTO ADEZIVE)


  SHUMËLLOJSHMËRI MATERIALESH VETËNGJITËSE  Materialet që ne ofrojmë për ju janë:

  Adhesive Paper, Paper Gloss & Paper Silver/Gold
  Adhesive PP, PP Clear,PP UltraClear, PP Silver/Gold
  Adhesive PE, PE Clear, PE Silver/Gold
  Adhesive Thermal, Eco Thermal
  Wine Paper

  Të gjitha materialet e specifikuara më sipër printohen me cilësi dhe kualitet të lartë falë teknologjisë së fjalës së fundit që disponojmë.

  Printime deri në 8 ngjyra (VARAK - SCREEN)

  Porosit tani
 • PRINTIME LETRE & KARTONI NË OFFSET


  KUTI KARTONI - FLETËPALOSJE - KATALLOG - KALENDAR  Printime:

  Kuti kartoni të çdo lloj përmase
  Fletëpalosje, Flyer & Katalog
  Etiketa Adeziv
  Kartëvizita të shumëllojshme
  Broshura për reklamimin e produkteve për Supermarket
  Kalendar Mural & Tavoline
  Blloqe kimike të personalizuar me numër serial

  Porosit tani
 • ETIKETA TEK E TEK DHE NË BOBINE


  ETIKETA PËR AMBALLAZHIM LËNGJESH etj  MATERIALE PËR ETIKETA NË BOBINË:

  BOPP WHITE/PEARL 38 mikron deri 45 mikron (trashësia e filmit )
  BOPP CLEAR 38 mikron deri 45 mikron (trashësia e filmit)

  MATERIALE PËR ETIKETA TEK E TEK (STACK):

  BOPP WHITE/PEARL 60 mikron deri 75 mikron (trashësia e filmit )
  BOPP CLEAR 50 mikron deri 60 mikron (trashësia e filmit)

  Printime deri ne 7 ngjyra

  Porosit tani
 • ETIKETA TERMO-TKURRESE (SHRINK SLEEVE)


  GAMA E PËRDORIMIT TË ETIKETAVE SHRINK SLEEVE ËSHTË E MADHE  40 mikron deri në 60 mikron (trashësia e materialit)
  Gjerësia deri në 250 mm (e etiketës)
  Lartësia 30 deri 500 mm (e etiketës)
  Etiketa Shrink Sleeve realizohen në materiale PVC, PET transparente ose të bardhë.

  Printime deri në 7 ngjyra

  Porosit tani
 • PRINTIME ME PLOTER


  REKLAMA TË NDRYSHME  Printime me Ploter dhe Prerje me Cutter
  Veshje Fasadash
  Makinash, Banera,
  Veshje Murale
  Stampa në Bluza & Kapele,
  Tabela 3D, etj...

  Porosit tani