E HËNË - E SHTUNË ORA 08:00-16:00

 • AMBALLAZHE USHQIMORE


  PËRDORIMI: LETËR GJALPI - ÇOKOLLATE etj.  Materiali katër-shtresor bën të mundur mbrojtjen maksimale të produktit
  2,3 dhe 4 Shtresa
  Mbrojtja e prodhimit nga agjentë të ndryshëm realizohet nga bashkimi i materialeve shumështresor ALUMIN/PE /PAPER/PE

  Printime deri në 6 ngjyra

  Porosit tani
 • AMBALLAZHE FILM USHQIMORE


  QESE PËR PRODUKTE USHQIMORE  20 mikron deri 120 mikron (trashësia e filmit)
  Gjerësia deri në 1100 mm (e filmit)
  1, 2 dhe 3 Shtresa
  Kombinimet e mundshme: PET/OPP, PET/PE, PET/CPP, CPP/OPP, PET/PE/ALU etj.
  Filmi ofrohet në bobinë, qese, zarf, etj.
  Mbrojtja e prodhimit nga agjentë të ndryshëm realizohet nga bashkimi i materialeve shumështresor ALUMIN/PE /PET/OPP/CPP


  Printime deri në 6 ngjyra

  Porosit tani
 • AMBALLAZHE SHUMËSHTRESORE


  PAKETIME KAFEJE - BUSTINA - ZARFE  45 mikron deri në 120 mikron (trashësia e materialit)
  Gjerësia deri në 1100 mm (materiali)
  1,2 dhe 3 Shtresa
  Mbrojtja e prodhimit nga agjentë të ndryshëm realizohet nga bashkimi i materialeve shumështresor ALUMIN/PE /PET/OPP/CPP

  Printime deri në 6 ngjyra

  Porosit tani
 • AMBALLAZHE USHQIMORE


  LETER PËR BUSTINA SHEQERI & ÇAJ etj.  Nga 40 gr deri 80 gr
  Gjerësia deri në 650 mm
  2 Shtresa
  Mbrojtja e prodhimit nga agjentë të ndryshëm realizohet nga bashkimi i materialeve shumështresor PAPER/PE

  Printime deri në 6 ngjyra

  Porosit tani
 • PRINTIME ME PLOTER


  REKLAMA TË NDRYSHME  Printime me Ploter dhe Prerje me Cutter
  Veshje Fasadash
  Makinash, Banera,
  Veshje Murale
  Stampa në Bluza & Kapele,
  Tabela 3D, etj...

  Porosit tani